top of page

Can Joan

New construction project located in a privileged environment, crowning the cliffs of the coast of "Davallador de Can Climent", in Sa Torre.

The aim of the project is to make the user a spectator of the horizon ahead. The user's visual is enhanced, framed by the infinity of the sea, the water in the pool and the architectural plans.

architecture

GARAUS ARQUITECTES

building process

2006-2013

area

385 M2

program

RESIDENCIAL

typology

NEW-BUILD

location

SA TORRE - LLUCMAJOR

constructora

-

tecnical architect

-

structure

FRANCESC GARAU

photography

GARAUS ARQUITECTES

Planimetry

W-2006-36_PC.png

/ situation

W-2006-36_PS.png

/ basement floor

W-2006-36_PB.png

/ ground floor

W-2006-36_AL1.png

/ street facade

/ longitudinal section

W-2006-36_AL2.png

/ cross section

/ west elevation

bottom of page